Wie zijn we?

  • 01 / 02

Onze visie?

Zorgeloos verder met wat belangrijk is voor u.


Verzekeringen, dat is voorbereid zijn. Dat is veiligheid en zekerheid. Dat is gemoedsrust. Maar verzekeren is ook specialistenwerk en maatwerk. En dus teamwerk tussen u en uw verzekeraar, om te weten wat voor u belangrijk is.


Bij verzekeringskantoor Coninckx zoeken we de manieren om u zorgeloos te laten leven en werken. We focussen daarvoor op advies: alleen zo krijgt u de verzekeringen die ú nodig heeft. We vertellen wat u kan verwachten en wat u niet kan verwachten, want door zekerheid en duidelijkheid kan u geruster slapen.


De zekerheid dat er gezorgd wordt voor uw gezin wanneer u iets overkomt. De zekerheid dat u snel opnieuw kan beginnen, mocht er iets met uw huis of bedrijf gebeuren. De zekerheid dat de schade van een auto-ongeval voor u geregeld wordt. Zorgen dat u zich – wanneer er iets gebeurt - kan focussen op uw gezin, op uzelf, op uw bedrijf of op uw herstel, wetende dat de praktische kant geregeld is.


We willen daarin verder gaan dan anderen. Ons team denkt met u mee. Als uw situatie verandert, veranderen misschien ook uw verzekeringen. Maar ook evoluties in de verzekeringssector bieden u misschien nieuwe mogelijkheden. Daarom volgen we uw dossier proactief op.


Zo dragen wij mee zorg voor wat belangrijk is in uw leven.

Ons team

Kristel Empsen

Verzekeringsagent

Jan Coninckx

Verzekeringsagent

Els Laureys

verzekeringsadviseur schade- en polisbeheer

Ankie Lumens

verzekeringsadviseur schade- en polisbeheer

Vanaf 08 juli verwelkomen we Jane Nkiki Rwibutso

verzekeringsadviseur schade- en polisbeheer

Hebt u vragen?

Kom langs ons buiten-loket of maak een afspraak voor een gesprek. We analyseren uw verzekeringsbehoeften en adviseren de passende verzekeringspolissen.